ALLE HJERTER GLEDER SEG

I dag er valpene 7 uker og det er bare 1 uke igjen til de skal flytte til sin nye familie og alle hjerter gleder seg. :)

For oss blir det nok en stor overgang bare det å få det stille i huset igjen ;P For det er litt av et liv når de er våkne! Det er ikke bare valpene som har vokst i størrelse, men også stemmene deres.

Den største forandring blir vel for Bella som får sitt vante liv tilbake med mange fjellturer og andre turer. Det vil vel bli rart når alle valpene forsvinner eller kanskje hun ikke reagerer på det i det hele tatt? Det blir ivertfall spennende å se de første dagene uten valper. Det blir garantert mye aktivitet på henne den første dagen.

Eller så har det har ikke skjedd så mye nytt siden sist, men legger ved noen bilder så dere kan se hvor nydelig de er. Det går fortsatt i mat, løping og soving. Det er også viktig med nok søvn etter at de får ny familie, at de får sitt eget sted til å være i fred og ro, slik at de får sove og fordøye inntrykkene. De trenger fortsatt mye søvn selv om vi mennesker vil vise frem, leke og kose mest mulig med de.

Ønsker dere en strålende torsdagskveld :)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar