EGENTID

Egentid er viktig, trenger ikke være så lenge , men en dag der jeg kan bli med på tur der jeg kan få løpe rundt, snuse og kanskje hilse på andre voffser. Det er mange uker siden sist, så det vil jeg prøve å snike meg til i dag. Så når jeg oppdaget at moren i huset skulle ut på tur i dag tidlig, måtte jeg få henne til å forstå at jeg trenger å komme meg ut og være litt for meg selv uten de små, skjønne valpene mine. Så jeg satte meg fremfor døren og tittet ut døren der hun sto å tok på seg yttertøy. OK om jeg griner litt, noe jeg ellers aldri gjør, forstår hun det nok. Næææ..tror dere det da? Hun fortsatte, på med jakke, på med lue, på med hansker. Og når hun i tillegg har fått på seg sko? Ja DA haster det! Nei nei nei!! Hun kommer til å gå uten meg. I tillegg har hun sikkert musikken sin på full guff også siden hun ikke hører meg. Men plutselig hører jeg "men stakkars Bella, har du så lyst å bli med på tur?" Jeg ble så glad at jeg hadde lyst å hoppe opp og sleike henne i anskiktet, men det kan jeg jo ikke gjøre siden det ikke er lov. Da hadde jeg sikkert ikke fått blitt med på tur likevel.

Det var så gøy å komme seg ut på tur igjen. Først må jeg alltid gå fint på plass, men når vi kommer der det er lite eller ingen biler venter jeg bare på å føre ordet FRI :) Nei, jeg går aldri uten bånd, men når jeg er "fri" da får jeg snuse på alle andre tåfiser som har gått her. Å det er det mange av! Jeg hoppet og løp rundt så lykkelig og glad, for turer bare elsker jeg. Og om jeg gleder meg til fjellturer? JAAAA! Det er så gøy! Jeg elsker å rulle meg i lyngen når vi har nådd toppen, eller når vi stopper opp og snakker med andre som er på fjellet. Og det jeg liker aller best er når familien min pakker fjellteltet og guttene, for da vet jeg at det blir mange nye og spennende eventyr Jeg var på min første fjelltur når jeg var nesten 5 måneder, men når jeg ble sliten satte jeg meg bare ned fremfor føttene slik at de forsto at jeg måtte ha pause og hvile. Som ungdommene i huset her sier; funket flesk det :)

Når jeg kom hjem fra tur i dag, ventet det mat på meg. Jeg elsker laks og så ble det en runde med børsting av pelsen. Maten slukte jeg før jeg tigget om litt kos etter børstingen og til jeg til slutt fant roen og sovnet. Jeg putter inn noen bilder fra morgenturen min. Og det beste med å ha valper? Jeg skal behandles som en dronning og ja, det utnytter jeg :)

Min første skikkelig lange tur gikk til toppen av dette fjellet, Melshornet 668 moh.

 

Vi sees

Bella :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar