HVA SKAL VI MED ELENDIGE DYRLEGER?

Dagen vår i dag startet ikke så veldig bra. Vi bruker å smøre Bella med Spenol for å holde huden myk, men under smøring kjente vi at hun var blitt hard et sted på juret. Alarmklokken slo med en gang! Jurbetennelse! Noe som i noen tilfeller kan gi et tragisk utfall for en diende mor og behandling må starte snarest råd. Vi tar ingen sjanser med livet til vår kjære Bella, så vi bestemte oss for å ringe den lokale dyrlegen.

Ja, jeg forstår det er søndag morgen. Ja, jeg forstår det er tidlig i bli vekket kl 8. Ja, jeg forstår det er mer behagelig å ligge hjemme når en har vakt. Men hva skal vi med dyrleger da? At det ser ut på sosiale medier og andre steder at de har god service? 

Når jeg forteller hvorfor jeg ringer, ber hun meg om å ringe tilbake i morgen. Grunnen? Jo hun svarer meg følgende: "Om jeg skal rykke ut koster det deg 750,- for dette, i tillegg x antall kroner for undersøkelse, x antall kroner for prøvetaking, og dessuten er alle apotek stengt på søndager. Så jeg kan ikke hjelpe". Er det ikke vi som skal betale som skal få ta avgjørelsen om det koster for mye? Og har de ingen antibiotika tilgjengelig på kontoret? Det kan jo få fatale følger for mange dyr i området.

Hvordan kan en dyrlege snakke om penger, når det i verste fall kan koste livet til en hund? De er jo fullstendig klar over at dyr ikke kan gjøre seg forstått! Så min mening er at hun har valgt helt feil yrke.

Men før vi fikk svar i Drøbak, så leste vi oss opp på alternative metoder, så her gikk vi i gang med jurtømming, massasje med varme kluter i håp om at det går bra og at det går over.

Og heldigvis, DHH er en fantastisk veileder, svarer kjapt og hjelper oss hele veien! TUSEN TAKK! <3

Dette var dagens utblåsning :) Dere er nok med på alt som skjer med mammaen og bebisene :)

Nina :)

 

Én kommentar

Uff, dette hørtes ikke bra ut. Enig at detter deres valg om dere ønsker å betale eller ikke. Jeg håper alt ordner seg med voffsen! God søndag!

Skriv en ny kommentar